BRÖLLOP

Behöver ni några som spelar i kyrkan? Eller söker ni någon som sköter musiken på festen? Vi har en lång erfarenhet av att spela på bröllop, och vi vill göra er speciella dag så vacker som möjligt och samtidigt ge både er och era gäster ett minne för livet. De som närvarar är ofta många generationer med en bred ålder, vilket gör att även repertoaren behöver vara bred. Då får alla något att njuta av under kvällen. Behöver toastmastern en mikrofon under kvällen så finns vår utrustning till hands. Pausmusiken kan vi givetvis anpassa efter era önskemål.

FÖDELSEDAG

Ska du fira 50-årsfest? Eller har du precis fyllt trettio? Vill du fira med nära och kära och bjuda på musik som ska passa för kvällen?


Vi har musik som passar för de flesta tillfällen. Om du har några särskilda önskemål så försöker vi lära in dessa i den mån det går. Vår strävan är att alla gäster ska gå hem efter kvällen, nöjda med vad de fått höra och röra sej till.

KROGEN

Söker du livemusik till din krog eller pub? Behöver uteserveringen lite underhållning? Musik är alltid bäst live, och med oss får du det du vill ha för kvällen. Är det matgäster som ska underhållas med lite lugnare musik, eller är det gästerna som fått i sej några öl som ska trivas?


Vi anpassar musiken efter kvällen så att ni får ut det mesta av oss, vi har varit med förr och vet vad som går hem hos publiken.


FÖRETAGSFEST

Ska ni ha KICK-OFF eller firmafest, eller kanske fira jubileum? Vi kan få igång stämningen med vår repertoar som rymmer allt från 50-tal till nutid. Vill ni ha en lugn middag eller en ösigare tillställning? Vi anpassar oss efter era önskemål.


Om ni vill lätta upp stämningen med ett musikquiz så fixar vi det. Ska någon hålla tal så finns våra mikrofoner för er att använda.


 

Givetvis innehar vi f-skatt

Olika evenemang kräver olika upplägg. Vare sig ni söker lugn musik till middagsbjudningen, eller mer dansvänlig musik så är vi rätt personer att boka in för en lyckad kväll. Vi kan lite av allt och mer av en del, och vi lär oss hela tiden mer.2 T R U B A D U R E R